Könyvelő - Adótanácsadó blogTáppénz 2017. július 1-jétől így kell igényelni!

Táppénz 2017. július 1-jétől így kell igényelni!

A táppénz kifizetőhellyel nem rendelkező munkáltatóknak eddig papír alapon kellett benyújtani az OEP felé a táppénzes kérelmeket.

2017. július 1-jétől azonban ez csak elektronikus (ügyélkapu) úton lehetséges benyújtani a regionális kormányhivatal egészségbiztosítási főosztályára.

Minden tekintetettben gyorsabb lesz az ügyintézés, viszonyt akik nem rendelkeznek ügyfélkapus regisztrációval vagy az OEP által elkészített dokumentumot nem küldik meg, sajnos kérelmeiket nem fogják elbírálni.

Ugyanúgy ÁNYK programban szükséges kitölteni az OEP_foglalkoztatoi_ig nyomtatványt és ezt felküldeni az ügyfélkapura.

Azonban egy megfelelően kitöltött és hitelesen aláírt regisztrációs lap is szükséges, melyet vissza kell juttatni az illetékes korányhivatalhoz.

Időben szükséges ezt meglépni, hiszen az ügyintézési idő akár 2-3 hetet is igénybe vehet.

A dokumentumot itt tölthető le: http://www.neak.gov.hu/data/cms1006442/PEO.29.G.docx

Könyvelő irodánk Budapesten segít minden gazdálkodó szervezetnek a regisztrációban! Talpra esett könyvelőink az Ön rendelkezésére állnak.


Szüksége van egy jó Könyvelőre?
Nálunk jó helyen jár!


Könyvelőink a cégalapítástól kezdődően teljeskörű könyvviteli szolgáltatást, bérszámfejtést, adóbevallások elkészítését és minden kapcsolódó adminisztrációt elvégeznek, tanácsadással segítik munkáját. A könyvelés nálunk többet jelent.

Maradt kérdése?


Írja meg üzenetét vagy kérje ajánlatunkat!

Érdekel, Ajánlatot kérek