Könyvelő - Adótanácsadó blogMától lehet regisztrálni a cégkapura

Mától lehet regisztrálni a cégkapura

A gazdálkodó szervezetek részére az e-ügyintézési törvény 2018. január 1-jétől kötelezővé teszi a Cégkapu regisztrációt.

A cégkapu hasonló az ügyfélkapuhoz, a felületre cégek, alapítványok, gazdálkodó szervezetek regisztrálhatnak. A rendszeren keresztül lehetséges a kapcsolattartás a hivatalokkal, ezzel megkerülve a személyes sorban állást, a kényelmesebb, gyorsabb, rugalmasabb ügyintézés érdekében.

A hatályos törvény értelmében 2017. augusztus végéig szükséges elvégezni minden gazdálkodó szervezetnek a regisztrációt, azonban 2017. december végéig büntetés nélkül kitolható. Amennyiben 2018. január 1-jén nem szerepelünk a nyilvántartásban, abban az esetben a mulasztás törvényességi hatósági ellenőrzést von maga után.

Könyvelő irodánk Budapesten segít minden gazdálkodó szervezetnek a regisztrációban! Talpra esett könyvelőink az Ön rendelkezésére állnak.


Szüksége van egy jó Könyvelőre?
Nálunk jó helyen jár!


Könyvelőink a cégalapítástól kezdődően teljeskörű könyvviteli szolgáltatást, bérszámfejtést, adóbevallások elkészítését és minden kapcsolódó adminisztrációt elvégeznek, tanácsadással segítik munkáját. A könyvelés nálunk többet jelent.

Maradt kérdése?


Írja meg üzenetét vagy kérje ajánlatunkat!

Érdekel, Ajánlatot kérek